maanantai 2. helmikuuta 2015

Käsintehty Mozzarella-Ciabatta

2.5 dl Myllärin Ciabatta Leipäainesta
Teelusikallinen suolaa
Pari ruokalusikallista oliiviöljyä
Teelusikallinen kuivahiivaa
1 dl vettä
50 g mozzarellaa tässä galbani





Sekoita kuivat aineet keskenään. Lämmitä vesi reilu 40-asteiseksi. Kaada sekaan hiukan oliiviöljyä. Lisää kuivat aineet sekaan ja vaivaa puuhaarukalla vajaa kymmenen minuuttia. Kaada sitten öljyttyyn astiaan, esimerkiksi uunivuokaan ja peittele. Ciabatta leipäaines- ohjetta mukaillen anna kohota noin tunteroinen ja laita seos sitten pellille paperin päälle jossa muotoile se varovasti ympyrän muotoon. Kohottele puoli tuntia ja laita leivän päälle ohueksi leikattua mozzarellaa. Paista sitten vajaa vartti 225 asteessa.