4 broilerin fileepihviä
Sherryviinietikkaa
Kanaliemikuutio
Tomaattipyree
3 dl kuskusta
300 grammaa purjoa
Oliiviöljyä
Vettä
Roseepippuria
Suolaa
Salviaa
4 kinkkupalaa ohuina suikaleina
Nosta fileepihvit jääkaapista. Painele niiden pinnalle murskatut roseepippurit,
pari hyppysellistä suolaa ja reilu teelusikka salviaa. Jätä makustumaan puoleksi
tunniksi.
Laita sitten iso levy lämpiämään ja kattila siihen päälle jossa 6 dl vettä ja murskattu
kanaliemikuutio, sekoittele kunnes seos
yhtenäinen. Nosta sivuun ja laita iso wokkipannu
joka on sivelty oliiviöljyllä levylle.
Heitä purjot sekaan ja lämmitä niitä hetki.
Nosta purjot kasariin liemen sekaan. Sekoita kyseiseen liemeen seuraavan kokkausvaiheen aikana vielä kymmenisen tippaa sherryviinietikkaa ja
tomaattipyree.
Huuhtaise wokkipannu ja laita takaisin levylle. Pirskota pannuun
1 rl oliiviöljyä. Kun pannu on kuumana, laita
fileepihvit paistumaan. Paista niitä 4 minuuttia
per puoli. Kaada sekaan liemi ja hauduta miedolla lämmöllä
viisitoista minuuttia. Sekoita kuskus ja kinkkusuikaleet joukkoon ja anna olla
vielä levyllä viitisen minuuttia kuskusta sekoitellen
Jos käytät pihvien sijaan vaikkapa suikaleita, ruskista ne vain kevyesti ensimmäisessä vaiheessa.