Kiehauta reilu puolen tusinaa härän tai naudan häntäpalaa kattilassa ja poista pinnalle nouseva vaahto. Kun vaahdon tulo alkaa loppua muutaman minuutin päästä, ota kattila levyltä kaada vesi pois ja huuhtele häntäpalat kylmällä vedellä.
Laita isoon kattilaan tai pataan runsaasti vettä ja sentin pala inkivääriä kuorineen. Keitä häntiä reilu tunti. Tämän jälkeen lisää retikkaa joukkoon isoina paloina. Voit myös heittää sekaan kuivattuja susimarjoja eli goji-marjoja. Keitä vielä miedolla lämmöllä toista tuntia
Laita dippauskastikkeeksi soijakastiketta johon on lisätty pippuria ja chilihiutaleita. Dippaa hännät ja retikanpalat soijakastikkeessa ja syö riisin päältä jolloin kastike maustaa riisin. Keittoliemi on myös juotavaa